onsdag den 17. august 2011

En dårlig vovse - nu i bedring

En hel forfærdelig mandag aften og næsten hele tirsdag har udspillet sig i familien Dunne i denne uge.

Kaya-hunden, der altid er frisk og frejdig, lagde sig sent mandag aften ned og var slet ikke sig selv. Rigtig dårlig var hun, og til trods for mange lokkemidler og løfter og kæle-ture, var hun ikke til at trække frem under sengen. Hun havde ondt, var skidt og slet ikke i sit vante hopla.

Da tilstanden ikke var bedre tirsdag morgen, gik turen til dyrlægen - efter at "mor" havde haft en forfærdelig dag i Kbh, indtil jeg kunne komme hjem, og se hvordan det stod til.

Dyrlægens dom:
Betændelse i en mælkekirtel bl.a. som følge af hormonforstyrrelse i kombi med en nyligt overstået løbetid. Så nu er det kære dyr på antibiotika, smertestillende og hormonstoppende mixtur, og så skal vi til kontrol senere på måneden for at undersøge, om der kan være andre uvelkomne ting indblandet, men det lader det ikke umiddelbart til.

Heldigvis er Kaya idag lidt mere sig selv, spiser og går gerne tur - omend lidt langsommere end normalt, men i klar bedring. Pyhaa - en hård omgang med meget lidt søvn, men nu ser det ud til at gå den rigtige vej!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar